Aanhuren of aankopen? Wij helpen u. 

Goede due diligence, lokale marktkennis en de juiste expertise en ervaring zijn van essentieel belang bij het huren of kopen van uw nieuwe kantoor, bedrijfsruimte, winkel of beleggingsvastgoed. 

Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers, veelal beleggers en (eind)gebruikers, bij aanhuur- of aankoopbeslissingen met betrekking tot hun bedrijfsmatig vastgoed. Vanzelfsprekend maakt u daarbij gebruik van onze brede marktkennis van de plaatselijke vastgoedmarkt. We onderhandelen op het scherpst van de snede en adviseren u onder andere over de juiste onderhandelingsstrategie, martkconforme condities, courantheid, vigerende overeenkomsten en bestemmingsplannen. Wij ontzorgen u van A tot Z. 


Bemiddeling bij de aanhuur of aankoop van een bedrijfsobject

Heeft u een bedrijfspand, winkelpand, kantoorruimte of ander beleggingsvastgoed in het vizier dat u graag wilt aanhuren of aankopen? Laat u dan adviseren door onze ervaren adviseurs. Wij kijken - rekening houdend met nu en de toekomst - samen naar uw huisvestingsbehoefte en stellen een plan van eisen op. Wij streven ten allen tijde naar een optimaal resultaat voor u. 

 

Waarom Q Makelaars Bedrijfshuisvesting?

  • Wij bouwen aan duurzame relaties 
  • Wij staan 24/7 paraat voor u!
  • Wij werken volledig No cure, no pay!
  • Wij denken in lange termijn strategieën
  • Persoonlijke betrokkenheid zit in ons bloed
  • Wij beschikken over de juiste expertise voor specifieke vastgoedvraagstukken

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!