Benieuwd
naar ons aanbod? 

Kantoren

Overweegt u een kantoorruimte te (ver)huren of (ver)kopen? Wij hebben de expertise in huis om u op doelgerichte en efficiënte wijze te adviseren rondom de meest uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. 

Zoek uw kantoor

Winkelruimte

Wilt u een winkelruimte (ver)huren of (ver)kopen? Wij benaderen partijen proactief en geven u graag huisvestingsadvies op maat. 

Zoek uw winkelruimte

Bedrijfshallen

Van bedrijfsverzamelgebouw tot logistiek distributiecentrum, nieuw- of bestaande bouw. Q Makelaars Bedrijfshuisvesting is uw aanspreekpunt als het gaat over bedrijfshallen en logistiek vastgoed. 

Zoek uw bedrijfshal

Nieuw in ons aanbod

Zwijndrecht
winkelruimte
Oppervlakte: 35 m²
€ 900,- per maand
Zuidland
winkelruimte
Oppervlakte: 160 m²
€ 2.375,- per maand
Rotterdam
kantoorruimte
Oppervlakte: 1150 m²
€ 119,- per m² per jaar
Rozenburg
bedrijfsruimte
Oppervlakte: 624 m²
€ 45,- per m² per jaar
Hoogvliet Rotterdam
bedrijfsruimte
Oppervlakte: 70 m²
€ 850,- per maand
Breda
bedrijfsruimte
Oppervlakte: 165 m²
€ 650,- per maand
Prinsenbeek
winkelruimte
Oppervlakte: 400 m²
€ 49.500,- per jaar
Zuidland
bedrijfsruimte
Oppervlakte: 345 m²
€ 2.500,- per maand

Beleggingen

Bent u op zoek naar een vastgoedbelegging of wenst u uw beleggingsobject af te stoten? Neem dan contact op en ontvang vrijblijvend advies van één van onze vastgoedadviseurs. 

Zoek uw belegging

Consultancy

Wij werken op consultbasis in opdracht van zowel publieke als private partijen, waarbij we advies geven over de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. 

Uw consultants

Taxaties

Wanneer u de marktwaarde wil weten van uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige taxateur. 

Laat uw pand taxeren

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting wordt gevormd door een jong, gemotiveerd, professioneel en dynamisch team van vastgoedspecialisten. Al onze vakkundige specialisten beschikken over een breed netwerk en zijn lokaal geworteld. We geloven in persoonlijke betrokkenheid en zijn innovatief en vernieuwend. De wereld verandert en wij veranderen mee. 

Bent u op zoek naar een bedrijfsobject in de regio Groot-Rijnmond, de Drechtsteden of West-Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij adviseren en begeleiden u graag bij de meest uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Of u nu een winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte wilt (ver)huren of (ver)kopen, wij zijn thuis in alle facetten.

Maak kennis met ons team

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!