Zelf bedrijfspand verkopen

Zelf bedrijfspand verkopen - slice_1@2x

U wilt zelf uw bedrijfspand verkopen? Het lijkt een simpele manier om kosten te besparen. Echter wordt de toegevoegde waarde van een bedrijfsmakelaar vaak onderschat. Voor u is het van belang dat uw pand zo snel mogelijk voor de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht. De hulp van een bedrijfsmakelaar kan het verschil maken.

Een bedrijfsmakelaar heeft een groot netwerk, bestaande uit ondernemers, en is altijd op de hoogte van de laatste verhuisbewegingen. Daarnaast heeft een bedrijfsmakelaar het voorrecht om bedrijfspanden op Funda in Business te plaatsen (het meest bezochte bedrijfspandenplatform van Nederland). Ook juridisch gezien is het handig om een bedrijfsmakelaar in te schakelen. Deze kan voorkomen dat u terecht komt in complexe juridische processen. Gezien het courtage-verdienmodel van een makelaar zal deze altijd zijn uiterste best doen om een pand voor de hoogste prijs te verkopen.

Qmakelaars is 24/7 bereikbaar en werkt volledig No cure, no pay. Onze bedrijfsmakelaars zijn actief in regio Rijnmond, Drechtsteden en West Brabant.

Neem direct contact op!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!